LA VINOTHÈQUE IN KNOKKE
EEN GEVESTIGDE WAARDE

La Vinothèque

La Vinothèque in Knokke werd meer dan 30 jaar geleden opgericht en is een must voor kenners en liefhebbers van heerlijke wijnen. Wij bieden een ruim assortiment zorgvuldig geselecteerde topwijnen, landwijnen en champagnes. Bij La Vinothèque is er voor ieder wat wils, voor elke smaak en voor elk budget.

PLEZIER BOVEN ALLES

In een kleine wijnkelder op slechts 50 meter van het Albertplein vindt u wijnen en champagnes die zorgvuldig zijn geselecteerd door uw wijnhandelaar Myriam, die al meer dan 30 jaar met de beste producten werkt.

De tijd nemen om een wijn te kiezen is al een plezier op zich, maar het doen in een short en sandalen voor een aperitief of etentje met vrienden, dat is vakantie! La Vinothèque biedt uitstekende wijnen tegen zeer betaalbare prijzen! Hier verkopen we plezier.

BENT U OP ZOEK NAAR IETS SPECIFIEKS ?

Neem gerust een kijkje in onze prijslijst! Niet gevonden wat u zocht op de website van La Vinothèque? Laat het ons weten en we regelen het voor u. Voor grotere bestellingen hebben we een privéparkeerplaats voor de winkel.

ADVIES NODIG ?

Kom gerust langs in Knokke, vlak bij het "M'as-tu-vu"-plein! Uw wijnhandelaar helpt u graag verder. U kunt ons ook bellen of mailen via het contactformulier van La Vinothèque. De gepaste wijn voor u vinden is een essentieel aspect van ons werk.

Meer zien
La Vinothèque

HET LAATSTE NIEUWS

Geen nieuws op dit moment ...

Kom ons bezoeken

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-18:30
Zondag 10:00-18:00

Adres

Elizabetlaan, 21
8300 Knokke